Fri fragt over 500kr - dag til dag levering - fuld retur i 14 dage

RING 20 65 62 20     MAIL KUNDERSERVICE@MYWINTHER.COM     KUNDESERVICE
Shoppingbag

Din shoppingbag er tom.

Fragt og levering

Hos mywinther bestræber vi os på en hurtig levering. Vi levere dag til dag på ordrer lagt inden kl 12.00 ellers afsendes ordrer indenfor 1-2 hverdage. I forbindelse med udsalg skal der dog påregnes længere leveringstid. Ved udeblevne forsendelser, kontakt venligst: info@mywinther.com 

Vi sender alle varer som pakkepost, hvilket gør det muligt at spore pakken, såfremt der skulle opstå problemer. Varerne er forsikret under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller dens indhold beskadiget ved modtagelsen, skal du anmelde dette til Post Danmark senest to dage efter modtagelsen og efterfølgende returnere pakken til os. Det er Post Danmark, der er ansvarlig for varer, som er beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.

FRI FRAGT ved køb over 500 DKK

FRAGT ved køb under 500 DKK tillægges et fragtgebyr på 50 DKK

BUDLEVERING (1-2 timer) er muligt i Storkøbenhavn mod et fragtgebyr på 150 DKK - og skal bekræftes pr. telefon 20 65 62 20. Levering med bud kan tilbydes mandag til fredag 11-16.